Algemeen

[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-jvhzqmxy’]
[av_slide_full id=’185′ av_uid=’av-6o88h’][/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-aptqx’ admin_preview_bg=”]

Algemeen

Kennismaking

Onze eerste ontmoeting is een (online) kennismakingsgesprek van ongeveer 45 minuten. Hiervoor breng ik geen kosten in rekening, want ik vind het belangrijk dat wij samen eerst in beeld brengen of jij aan het juiste adres bent bij mij. In dit gesprek zal ik je een indicatie geven van wat ik denk dat een passend traject voor jou is. Voor zakelijke trajecten doe ik een maatwerk voorstel nadat helder is wat specifiek nodig en gewenst is.

Pakketten

Uit ervaring weet ik dat het nodig en effectiever is om meerdere sessies te hebben waarin we kunnen werken aan jouw vraagstuk. Graag verwijs ik je naar de pagina ‘pakketten’ die Storm-Kracht biedt, zodat we samen aan de slag kunnen met meer tijd en aandacht voor een duurzame verandering. Uiteraard kan elk pakket uitgebreid worden met meer sessies als de situatie daarom vraagt.

Afspraak

Afspraken worden altijd in overleg gepland. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Daarin staat de datum, plaats en tijd van onze ontmoetingen en welk pakket we hebben afgesproken. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Als de offline afspraak om praktische reden niet door kan gaan, dan gaan we over op een online sessie. Dit ook als dat door de overheidsmaatregelen bepaald wordt. Het langdurig uitstellen van afspraken verstoort anders het voortgangsproces en is agenda technisch niet te managen.

Overigens, mocht de financiƫle investering de enige reden zijn waarom je geen afspraak zou maken, dan nodig ik je uit om dit met mij te delen. Samen zullen we kijken of daar een goede oplossing voor te vinden is.
[/av_textblock]