Referenties

[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ conditional_play=” animation=’slide’ transition_speed=” autoplay=’false’ interval=’5′ lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_uid=’av-jvhzn86q’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’556′ video=’https://’ mobile_image=” fallback_link=’https://’ title=” video_format=” video_ratio=’16:9′ caption_pos=’caption_bottom’ custom_title_size=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” custom_content_size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=’custom’ custom_title=’#ffffff’ custom_content=” heading_tag=” heading_class=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=’Click me’ button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=’Click me’ button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kgtd8t02′ admin_preview_bg=”]

Referenties

[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ grid_style=’av-minimal-grid-style’ font_color=” custom_title=” custom_content=” interval=’5′ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kgqartsg’ admin_preview_bg=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Leonie – 54 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-aovbi’]

‘Op een zeker moment hing mijn leven als een zware deken om mijn schouders. Ik stond stil, voelde mij verdrietig en was ernstig uit balans.

Al na mijn eerste gesprek met Saskia, merkte ik dat het mij lukte anders tegen mijn situatie aan te kijken. Op een heldere, eerlijke, niet-oordelende manier lukte het – samen met haar – orde in de chaos te scheppen. De ene keer werd ik aan de hand meegenomen, de andere keer ontdekte ik zelf hoe ik een volgende stap kon zetten.

Met kleine en grotere stappen, soms voor- en soms achteruit, lukt het mij om weer met vertrouwen naar mijn toekomst te kijken. Het gegroeide zelfvertrouwen zorgt ervoor dat ik de ingewikkelde situaties die er zijn veel beter kan aangaan.

Saskia werkt vanuit optimisme, met een realistische kijk op het geheel. Samen met haar mijn warboel aangaan heeft mij veel gebracht’.

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Tessa – 51 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-48oiu’]

‘Ik kom al enige tijd bij Saskia, via een vriendin die aanvoelde dat dit mij wel zou kunnen helpen bij het doorbreken van een aantal hardnekkige patronen in mijn leven.  Ik leefde op de automatische piloot, heel plichtsgetrouw, loyaal en liefdevol naar alles en iedereen, behalve naar mijzelf. Ik wist niet meer wie ik eigenlijk was, wat ik echt voelde, en wat ik leuk en belangrijk vond in mijn leven.

Saskia heeft heel lang en goed naar mij geluisterd, al mijn gevoelens mochten er zijn, zonder oordeel. De gesprekken met haar voelen heel veilig, waardoor je al je twijfels en onzekerheden kunt uiten. Je ervaart een enorme betrokkenheid bij wat jou bezighoudt, heel bijzonder.

Saskia is heel flexibel en beweegt mee met mijn gedachtengang en behoeftes op dat moment. Er is geen tijdsdruk, alles gaat in het tempo waarop het voor jou goed voelt. De gesprekken met haar zetten je automatisch in beweging, langzaam komt er van alles naar boven en dit blijft doorwerken ook de dagen erna.

Ik heb veel bruikbare tips gekregen, de belangrijkste voor mij is om meer vanuit mijn gevoel te handelen dan vanuit mijn hoofd. Maar ook dat het soms nodig is om confrontaties aan te gaan, om daardoor uiteindelijk verder te komen en als persoon te groeien. Het heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en te ontdekken wat ik nu eigenlijk echt zelf wil. Saskia heeft mij geleerd meer te vertrouwen op mezelf en tevreden te zijn met mezelf. Dit geeft me ruimte, rust en een beter evenwicht in mijn soms hectische leven, heel waardevol.

Het is mijn cadeau aan mezelf om in gesprek te blijven met Saskia. Even bijpraten en alles weer op een rijtje zetten. Op deze manier blijf ik bewust van mijn valkuilen, maar het bevestigt vooral dat ik goed ben zoals ik ben en niemand anders hoef te worden.’

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Selma – 48 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-11htqu’]

Toen ik bij Saskia kwam was ik niet gelukkig, maar zonder dat ik precies wist waarom. Saskia wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Dit inzicht alleen al heeft mij veel gebracht, maar door samen aan een plan van aanpak te werken heb ik mijn leven weer op de rit.

Ik ben nu veel gelukkiger.

Ik ben Saskia ontzettend dankbaar voor haar scherpe inzicht, betrokkenheid en juiste methodes om mij de controle over mijn eigen leven te geven.

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Nora – 48 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-v571a’]

Iedere keer als ik bij Saskia kom, kom ik een stukje dichterbij mezelf. Saskia helpt mij mezelf serieus te nemen, mijn gevoel te onderkennen en vooral mijn kracht te ontdekken. Het voelt veilig om open te zijn in de gesprekken omdat Saskia niets gek vindt, niet oordeelt en me helpt mijn vraagstukken en struggles in perspectief te zien.

Door met elkaar vanuit deze veilige verbinding de gesprekken te hebben kom ik iedere keer weer een stukje verder en heb ik het vertrouwen dat ik mijn pad steeds meer vind. De creativiteit, deskundigheid, openheid, eerlijkheid en nuchtere en humorrijke aanpak van Saskia zorgen ervoor dat ik na ieder gesprek met nieuwe energie een volgende stap zet.

Wetend dat ik er niet alleen voor sta en dat ze er voor me is als ik het weer even kwijt ben.

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Marijke – 43 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-2o2pq’]

In een turbulente (kan beter zeggen stormachtige) fase van mijn leven kwam ik via via bij Saskia terecht. Tijdens de introductie en kennismaking aan de telefoon met haar kreeg ik direct al een goed gevoel. Het voelde no-nonsense, open, vriendelijk, persoonlijk en uitnodigend.

Tijdens de sessies werd dat eerste gevoel bevestigd. Alles was bespreekbaar, geen uitgebreide theorieën en het bleef steeds weer uitdagend om naar mijzelf te kijken. Het ging enerzijds echt over mij en anderzijds werd het zo nu en dan ook breder getrokken door er even boven te gaan hangen. Dat was prettig.

Wat de gesprekken tevens zeer praktisch en toepasbaar maakte voor mij is de manier van meedenken, suggesties doen en spiegelen van Saskia. Wat ik kende waren sessies bij andere coaches waar ik vaak alleen maar zelf heel hard aan het werken was, doodop was ik daarna. Saskia gaf bij mij ook haar mening en dat vond ik echt een verademing. Het is in onzekere tijden echt heel fijn om ook visie te horen van een coach. En dat maakt dat de sessies voor mij ook ‘sparrend’ aanvoelde, precies wat ik nodig had. Ik had juist volop energie na een gesprek.

Bij een volgend vraagstuk of issue in mijn leven zoek ik haar gewoon weer op!

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Diana – 41 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-mo38m’]

Saskia maakt mijn wirwar aan gedachten en emoties elke keer weer overzichtelijk en klaar om verwerkt te worden. Op die manier weet ik weer welke stappen te zetten die voor mij juist zijn en in lijn zijn met wat ik wil.

Het ‘alles mag er zijn gevoel’ is heel welkom, omdat ik me daarna juist weer voorbij de ruis kan verbinden met mijn werkelijke verlangen.

Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze gesprekken gun en dat ik daarin Saskia als coach gevonden heb.

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Miranda – 43 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-ht332′]

Na 4 intense jaren, zowel privé als op mijn werk, begon ik steeds meer te merken dat mijn energie op was. Het uitte zich zowel lichamelijk als geestelijk. Lichamelijk met veel hoofd en nek klachten en geestelijk met veel negatieve gedachten en onzekerheid. Ik ging piekeren en verzandde weer in een oud gedachten patroon: ‘ik ben niks en ik kan niks’.

Zo kwam ik via via in contact met Saskia. Ik voelde direct connectie met haar. Saskia is een warme intelligente vrouw. Ze daagde mij uit om mijn emotionele bankrekening weer te vullen. Vanuit mijn ik, weer naar mijn gezin en daarna pas naar alles eromheen.

Ik heb ervaren hoe fijn het is om eerst na te denken of iets mij dient en of het wel bij mij past. Ik weet nu veel meer mijn eigen grenzen te trekken en te accepteren.

Natuurlijk wist ik wel dat ik van waarde ben, maar nu voel ik het ook echt weer! Saskia is een coach, die met oprechte interesse, deskundigheid en praktische eigen ervaringen een fijne dialoog tot stand kan brengen. Ik ben ontzettend dankbaar dat Saskia op mijn pad is gekomen.

Ik ben weer de sterke, sensitieve vrouw geworden die ik ook graag wil zijn.

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Danique – 31 jaar’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-6yxk6′]

Ik ben zo blij met de gesprekken met Saskia. Voor het eerst in lange tijd heb ik het idee dat mijn leven op een positieve manier staat te veranderen en dat ik daar zelf meer invloed op heb dan ik dacht. Zonder Saskia had ik nog niet op dit punt geweest, dan was ik te onzeker gebleven over mijn plannen en had ik deze niet tot uitvoering durven laten komen. Ik merk dat ik nu met veel trots en enthousiasme kan vertellen over mijn stappen. Dat is echt wel anders geweest.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar hier blijf ik samen met Saskia vol vertrouwen aan werken. Dat ik er nu in ieder geval weer in geloof is op dit moment al zo veel waard.

Ik voel me dankbaar met een coach als Saskia.

[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]