Jouw uitnodiging om Storm-Krachtig te zijn!

Sinds 2021 woon ik weer met mijn gezin en onze hond in Zandvoort en wat zijn we
daar blij mee.
Het is zo heerlijk om hier de zee te horen als ik ’s ochtends wakker word. Het
kunnen zien, ruiken en voelen wanneer ik maar wil doet mij veel goed.

De rust, de ruimte en de bewegingen van de zee zorgen ervoor dat ik weer tot mijzelf kom. Want wat is het toch lastig om in het dagelijkse leven vooral eerst afgestemd op jezelf te staan, terwijl de mensen om ons heen zo gewend zijn aan wat wij allemaal voor ze doen. Of om te zeggen wat jij wilt en nodig hebt, terwijl je dat eerder niet deed. Laat staan dat je zonder stress NEE zegt tegen dat waar je ook een nee bij voelt. Gewoon maar doen wat er van je verwacht wordt, volhouden, tevreden zijn met wat is, doorzetten en vriendelijk blijven. Elke keer weer doorgaan als het tegen heeft gezeten. VEERKRACHTIG zijn. En
hoe mooi veerkrachtig zijn ook klinkt, ik wil toch echt een stap verder gaan…… naar STORM-KRACHTIG zijn.
Ik nodig jou uit om ook storm-krachtig te zijn.

STORM-KRACHTIG zijn in weten wie je bent en wat jouw werkelijke verlangens
zijn.

Dàt doen wat maakt dat je bij het opstaan zin hebt in jouw dag. Storm-krachtig zijn in die verlangens prioriteit in jouw leven geven, juist omdat je beseft dat het de bedoeling is dat jij jouw leven voluit leeft. Storm-krachtig zijn in een pure nee durven zeggen tegen dat wat niet in lijn is met deze verlangens en daardoor ook juist volle ja’s. Jouw duidelijkheid schrapt de ruis uit jouw leven.
Storm-krachtig zijn in weten dat met verlangens we niet bedoelen de hebzucht naar dingen, maar jouw ‘innerlijke waarden kompas’ die je de richting op helpen naar een leven wat jou helemaal past.
Hoe beter jouw keuzes zijn in lijn met wie jij werkelijk bent en wilt zijn, hoe meer positieve impact dit heeft op jouw leven en in alles zal doorwerken.

 

Storm-Kracht dagen aan Zee

We vertoeven in een fijne locatie op het strand.
De dagen starten we met een afstemming of een toffe work-out in het zand.
Aansluitend zullen we, met een lekkere kop koffie of thee, aan de slag gaan met diverse reflectie- en praktische werkvormen en schrijfoefeningen om jouw storm- krachtig zijn te ontdekken en vorm te geven. Bij mooi weer staat er buiten een grote tafel waaraan we een heerlijke lunch geserveerd krijgen.
De kracht van een groep laat zich niet in woorden vangen. Je zult het ervaren.
Rond 16.30 u sluiten we de dag af en je zult de eerste niet zijn die dan nog een verfrissende duik in zee neemt of een fijne strandwandeling maakt.

Om het mogelijk te maken jouw ontdekkingen en bewustwording nog meer voor jezelf te integreren heb je gedurende deze weken de mogelijkheid om onbeperkt
met mij te mailen (of via app) en sluiten we dit traject af met een online 1op1 sessie, waarin we alles concreet maken en finetunen samen. Met als resultaat dat jij je ENTHOUSIAST, GEMOTIVEERD, DAADKRACHTIG EN VOL VERTROUWEN voelt, vanuit de (h)eerlijke VERBINDING met jezelf.

STORM-KRACHTIG DUS!
De dagen voor 2023 worden op dit moment gepland. Voel jij hoe waardevol deze dagen ook voor jou kunnen zijn en wil je als eerste horen welke data jij er bij kunt zijn, laat het me dan weten. Ik informeer je dan zodra de locatie geboekt is. Ik kijk er naar uit je hier aan zee te ontmoeten. En uiteraard kunnen we ook al eerder van gedachten wisselen over wat ik voor je kan betekenen. Jij bent welkom.

Lieve Saskia,
Je hebt het gewoon weer voor elkaar gekregen! Retraite dagen die in zoveel opzichten waardevol waren voor ons allen en individueel. Mooi hoe jij weet te
verbinden en uit te nodigen om de verbinding met jezelf eerlijk aan te gaan. Dank je wel voor het samenbrengen van ons op deze prachtige locatie. Dank je wel voor al
je rake en warme woorden en gemeende intenties die je ons hebt helpen vormgeven. Hier kunnen we weer een heel jaar mee vooruit. Dank je wel voor alles
wat jij voor mij en in mijn leven betekent.

Kelly

43 jaar

Voordat ik mee deed aan de Storm-Kracht dagen aan zee, wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen met het herstellen van de chaos in mijn leven, maar
door jou weet ik dat nu wel. Dank je wel voor alle mooie, wijze woorden en lessen die je me hebt gegeven. Jouw scherpzinnigheid om ook op individueel niveau feedback te geven en tegelijkertijd dienend aan de groep is heel bijzonder.

Ps, mag ik alsjeblieft op je mailinglijst zodat ik up to date blijf van alle mooie dingen
die jij organiseert?

Vera

30 jaar

Lieve Saskia,
Ik dacht voor ik startte, wat ga ik eigenlijk doen? Heb ik daar wel tijd voor? Veel zin had ik eigenlijk niet. Want wat ga ik tegenkomen van mijzelf?
Maar het heeft me zo veel gebracht en opgeleverd. Aan inzichten, aan toekomstperspectieven en ook rust. Het is zo waardevol geweest op zoveel
manieren. Het was precies wat ik nodig had, op precies het goede moment. Dank je wel dat jij in mijn leven bent. Ik kijk uit naar wat komen gaat. Ik voel veel vertrouwen. En anders weet ik je te vinden.

Marijke

40 jaar

Lieve Saskia,
Kon ik je maar meenemen in mijn broekzak, zodat jij mij kan herinneren om dicht te blijven bij mijzelf en mijn verlangens. Dank je wel dat jij jouw passie deelt met ons.
Dat ik mij mocht en kon verbinden. Dat ik inzichten kreeg, mijzelf kon zijn in de groep, intens heb kunnen genieten van elke dag, de zon, de zee en de heerlijke
lunches. Intens samenzijn met mijzelf en jullie allemaal. Wanneer zijn de volgende data’s.

Michelle

47 jaar

Storm-Kracht Dagen aan Zee in het kort:

  • 3 dagen een strand retraite op een super fijne locatie aan zee
  • gedurende deze periode mail/app coaching op jouw persoonlijke vraagstukken
  • een besloten facebookgroep gedurende deze periode voor het delen van
    ervaringen met elkaar en de foto’s die we maken
  • 1 online 1op1 focus sessie in de maand na de laatste dag aan zee
  • 3 heerlijke lunches, koffie en thee
  • ‘Life is at ease with an ocean breeze-vibe’

 

De investering voor deze Storm-Kracht Dagen aan Zee is €795
Deelbetaling is mogelijk.

 

14 + 5 =

Zandvoort

Saskia van der Storm
saskia@storm-kracht.nl
06-24606868

saskia@storm-kracht.nl